2015-09-16 285 瀏覽
火腿加芝士再加雪糕?不少人聽到都會卻哂步🐢咸加甜點食呀😖但我今日話你知,原來可以好好食店員即場幫你煙燻個雪糕,一煙完拎走個箱!Wa!成大陣煙味湧出黎🙊大家睇既時候就小心D😈雪糕係芝士底,味道甜甜地,有D似芝士蛋糕咁,經煙燻後令味道更香濃。而且雪糕質地比尋日介紹既藍山咖啡更煙韌,超愛這種texture😍中間加上咸火腿,質地較硬,令食既時候多左種口感👅最重要係絕對無違和感😍自己大力推介藍山鴛鴦奶油多分子雪糕,係用牙買加藍山咖啡再加奶茶。咖啡味超濃,啖啖都有咖啡香,而奶茶味就食吾到啦,因為俾濃濃咖啡味遮哂😂雪糕質地帶少煙韌,而且十分creamy幼滑😍上面加上超脆奶油多士同煉奶。配上雪糕味道超夾。但得幾粒真係好吾夠喉另外店家仲有龍蝦雪糕,菠蘿蝦餛飩雪糕等等~等你地去挑戰啦重有!店員服務好好👍笑容超sweet超有正能量😊👍所以食既時候心情都特別好~
煙燻芝士火腿雪糕 $46
煙燻芝士火腿雪糕 $46
藍山鴛鴦奶油多雪糕 $48
另外店家仲有龍蝦雪糕,菠蘿蝦餛飩雪糕等等~等你地去挑戰啦
2015-08-04