2009-08-03 56 瀏覽
朋友生日黎依度食飯...對上一次去旺角漢陽苑感覺麻麻,今次黎漢和有驚喜環璄不錯,乾淨,光猛舒服,可能因為坐窗口位關係,可以望到荃灣街景野食都係個d bbq 款式,豬牛羊雞有齊晒,香腸,海鮮都有,不過佢唔係整食好咸,味道適中,仲有火禍配料可以打埋邊爐飲品方面有豆漿,五花茶,檸檬茶 熟食款式都好多,有好多菜,食韓燒咁肉,菜係好需要平衡一下的,而且炒得唔錯,唔會話好重味精,不過炸雞翼就太乾,自己燒好過,燒賣同薯條都係難食,不過炸曼頭係我熟食推介,好軟好鬆化,而且岩岩新鮮出爐個d最正,食物refill 都好快壽司唔好食,太凍而且係無魚生味的,無謂浪費肚o既空位,甜品雪糕都幾隻味選擇all in all, 我覺得好味過漢陽苑,至少無咁咸同過左2個半鐘都無趕人走,可以慢慢食而且食才都比較新鮮

飲品方面有豆漿,五花茶,檸檬茶