2020-06-14
已經好耐無寫食評,今次不得不寫!呢間位於中環既日本餐,剛剛過去一星期就食左佢兩次,點解會食佢兩次呢?一次因為工作需要,另一次因為幫朋友慶生,同時因為佢用既食材非常新鮮,我地一行5人叫左兩個刺身拼盤,刺身拼盤係俾高級食材,佢係吾會俾三文魚你食嫁!另外6款串燒,其中一款係雞棒,出面食串燒多數會俾生蛋,呢到就俾溫泉蛋,不過味道就濃多啲!另外牛舌都係無得輸,食完要再encore ,另外仲叫多左個炸蝦卷,因為有朋友吾食生野😅,飲品就飲生啤🍻,生啤啲質感真係吾同啲,夠冰凍又滑😋 朋友們都非常滿意餐飯,食到佢地肚滿腸肥,佢地既服務態度都非常好!上食物速度都夠快😆值得一讚👍🏽幸好有訂位,因為星期五個個都出黎Happy Friday,好食既餐廳真係食多幾次都吾怕呀😆