由於🥵天氣太熱,真係唔想喺條街到暴哂☀️,所以去西九龍food court搵嘢食算。之前食過呢間空姐牛肉飯都ok,所以呢日再食下啦。飯類嘅餸其實主要分三種,就係🐂牛肉、🐖豬肉同🐓雞翼。你可以揀一款或者雙併,胃食嘅我當然要雙併,要咗空姐牛肉加壽喜燒雞翼,細飯,$36+$1(外賣)。舖個嬸嬸上次明明同我講(落單後😑)喺附近返工show証就可以有85折,點知今次又叫我下次show先有,今次最多送汽水🥤比我喎😅😅😅。好啦好啦,下次下次下次大概可以(好似係)。btw雖然店舖細細,但望到入面好整齊,而且menu非常清晰👍🏻,抵讚。等咗陣就有嘢食了,唔好睇個飯碗好似好細咁,其實超深🤭,勁多飯🍚超飽,如果叫大飯應該夠2個人食!餸就有幾片牛肉同3隻雞翼(大飯應該有4隻雞翼),2款味道都ok,不過啲牛肉同牛汁好似都係吉野🏠惹味啲,而且牛肉量可以多啲;雞翼正常但就唔覺有壽喜燒味😂。另外整淋咗嘅洋蔥配飯好好味😋。最後就係嬸嬸送嘅汽水,佢推介嘅菠蘿汁🍍係唔錯啵!總括嚟講,抵食,味道唔錯,份量多(啱哂飯桶🍚🙈)。如果去開附近又好肚餓真係可以一試👍🏻,而且佢仲有其他小食。

外賣自取