餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2018-01-25 1994 瀏覽
先生早3星期經信用咭book了下午茶自助餐,由於一早已經係信用咭過數,才可以享有買一送一優惠。大約每人180蚊左右。其實呢間自助餐,好耐之前已經想試,無奈無優惠就覺得好貴,一路都唔捨得食。今次下午茶買一送一,算是唯一好機會來試下!下午茶自助餐,大致提供既野食都好平民化,例如:車仔麵食既豬皮豬紅蘿蔔,咖哩魚蛋,燒雞翅膀,炒飯粉麵,ribs, 忌廉粟米,壽司(不提供刺身),豆腐花,雪耳木瓜湯水,雲吞,酒樓點心和三文治等糕點。飲品只包一杯餐飲,但有咖啡機可以自己沖。最想推介:沙田蘋果派,香脆有果肉芒果布丁,濃郁芒果汁做底,正!
大約每人180蚊左右。

下午茶自助餐,大致提供既野食都好平民化,例如:

飲品只包一杯餐飲,但有咖啡機可以自己沖。

最想推介:
沙田蘋果派,香脆有果肉

芒果布丁,濃郁芒果汁做底,正!

雲吞
薯格