想食餐好既!search到呢間勁多好評,於是就試一試啦! 雖然地段冇景,但餐廳的裝修都靚, 環境舒適。 好啦, 我地叫左生蠔,餐湯🥣,牛油鍋牛,🇯🇵A5一口和牛🐂,炭燒🐷肋排。 好真心講, 除左蝸牛🐌之外,其他都好好好好食😋😋。法國🇫🇷即開生蠔真係好新鮮!絕對推薦! 炭燒🐷肋排好juicy 入味!令我驚喜既喺配菜薯條🍟!唔會淋!鹽🧂味剛剛好! 你試下就明我講咩👍🏻一口和牛🐂,好淋,份量多!不過對我黎講有點過熟,但都絕對不韌👍🏻餐湯就飲得出真材實料的! 不過個蝸牛🐌就令人失望😞少少, 雪藏味重,調味方面都好淡,但唔難食的。侍應一直都唔錯,但衰收尾! 收左錢,唔即刻找錢,竟然去做其他野,但其實冇人叫過距! 我地等左一陣,距話要叫另一個人找錢?excuse me?! 之後咪又喺佢死死氣找錢。定佢唔想找,以為有貼士?但即使人地俾貼士你都要show找錢俾我地睇!
想食餐好既!search到呢間勁多好評,於是就試一試啦!