2021-02-07
🙋🏻♂️餓底探員今日去咗銅鑼灣調查呢間cafe🍝廚師幫你諗好意粉 $92📸表示個意粉雖然只係得幾隻蝦,洋蔥同露筍炒埋一碟,望落好似單調咗少少,但聞起嚟好香,所以好期待🙋🏻♂️表示有選擇困難症嘅我最啱就係由廚師發辦,廚師諗好晒,佢煮乜就食乜,呢個是日意粉係海膽忌廉汁鮮蝦意粉,意粉口感軟煙韌,鮮蝦同露筍都好鮮甜,個汁creamy得嚟又香滑,只係海膽味道唔夠出,整體都好正🥐巨.午餐肉芝士雙份日本滑蛋牛角包 $58📸表示呢個牛角包真心不得了,兩嚿嚴重厚切嘅午餐肉目測應該有1’ x 1’,加埋芝士同雙份蛋,好澎湃,未食經吸睛到一個點🙋🏻♂️表示牛角包酥脆又鬆軟,仲搽咗牛油果芥末醬,味道幾特別,午餐肉煎得香脆之餘仲要厚切,口感豐富,雞蛋香滑蛋味香濃,呢個牛角包除咗賣相不得了,味道都不得了,食完想再來一個🍫痴_線朱古力 $55📸表示杯朱古力面頭鋪滿一堆朱古力,chocolate lover絕對唔可以錯過,啲朱古力真心多到痴_線🙋🏻♂️表示呢杯鋪天蓋地都係朱古力嘅朱古力,飲落好rich就梗啦,驚喜在佢唔係好甜,成件事突然無咁guilty🤭📈吃貨指數😋好味度 9/10🔙返啅度 9/10
🍝 廚師幫你諗好意粉 $92
🥐巨.午餐肉芝士雙份日本滑蛋牛角包 $58