2021-02-22 375 瀏覽
一間專食bagel同sandwich既小店,餡料選擇都幾多,包既選擇仲多,淨係bagel都已經有7-8款,有選擇困難症既應該會好耐都落唔到單😆The Melt (主要係cheese, 仲有蕃茄,菜), 揀左cheese & onion bagel, 個bagel好好食,餡料好多,食得有少少狼狽,整體唔錯,同埋其實都夠飽,仲有少少沙律拌碟。 但佢叫the melt, 我expect d 芝士係半溶,但佢d芝士係完全固體,呢個有少少失望。Pasta得1款,見佢成碟野出晒煙咁,但原來有d係凍既,可能微波爐叮熱,唔均勻 。 肉丸正常,螺絲粉都普通,份量適中。事實證明去sandwich專門店,應該食番sandwich😄hojicha latte幾大杯,夠熱,唔會太甜,抵飲。Orange lemon係soda, 酸酸地既汽水,偏淡味。衞生:冇强制探熱,客一走就執野同掃地,不過我地坐個位張枱就冇抹,有d食物碎泊車:可以泊喺對面馬路,坐窗口位就望住架車食,有咩事即刻衝出去。 威力工業中心都好似有時租。

hojicha latte幾大杯,夠熱,唔會太甜,抵飲。

The Melt Bagel (Cheese & onion)

Meatball pasta

2021-02-20