2021-05-30
食過佢黃埔既總店(?),剛好出CWB買野見到有新分店開張就決定一試(其實係太熱唔想再行見到ok就食啦🤣首先我係好著重乾淨的,坐落感覺幾舒服再加上新開張所以舒適度係ok的見每檯都有叫,我地都一試中辣酸菜魚,2人份3人食都好夠,份量ok~ 乍看個湯好似有啲油但飲落好清爽,酸酸辣辣夏天好開胃,魚肉夠滑配料都好夠味!jeng~呢個煲上菜個下出晒煙熱辣辣咁好有開飯feel,雞肉好入味,海參口感不俗,有驚喜!食川菜的must try item....味道不過不失咁啦,可以再入味d就好了可能因為新開張客人未算多,姐姐好好服務之餘又好熱情話希望我呢d年輕人(?)食完可以post下相比d意見咁我都回應下姐姐既熱情寫低佢新分店第一篇食評啦,咁既環境下開分店仲要唔係連鎖group係唔容易既