餐廳: 陶源酒家
資訊:

餐廳: 陶源酒家
資訊:

2024-10-10 1215 瀏覽
“谷生”搜查大閘蟹,彈咗呢度嘅廣告,此終桃源攪,點都可以吧,即刻網上預訂。 嚟到正日,梗係留定肚(搏命),埋位,未拆蟹前,佢哋已經俾咗好多前菜,片皮鴨,又鮑魚冬菇,又蟹粉米通,又南蟹粉瓜小米粥,蟹粉小籠包,我頂,你哋聽都飽啦大佬,主菜都未到,仲有一拃甜點,炸物引你無用架,多多前菜都唔會令我放棄你哋~大閘蟹。真係無乜好講,細隻,二啖攪掂,啲手手腳腳唔係我唔想食,係細到我落唔到手,我哋二個大大話話食咗廿幾隻成筒殼,你哋見到有啲未食,係,因為開出嚟係黑色,仲有異味,我見到另一個post啲嘢碟碟放得好靚,假到呢⋯⋯邊有擺得咁靚碟架,啲嘢自己出去攞架,你會唔會自己出去攞擺到酒店咁?除非你有病🤣!如果以價而論係收貨,你哋會問,啲蟹又細又無乜糕,有黑有異味都收貨?咁你諗吓,樹大有枯枝咪得,佢哋成批蒸點知邊隻死唔死!五佰蚊位,食佢二個鐘,一人十幾隻,仲有其他嘢任你叫,又有糖水。真係無乜要求,再講佢哋姐姐啲服務真係好好,好似我哋食咗頭二輪,同佢哋反映太熟,之後果啲就啱啱好~讚!回頭度~6/10
無用架,多多前菜都唔會令我放棄你哋~大閘蟹。
回頭度~6/10
2024-10-08