(非會員)
今早九點去飲早茶,食客得三四張並不多人。我地就叫個度最後生肥肥地的侍應姐姐拎茶。我地因為有二位朋友未到,所以當佢地到左之後再叫這位侍應姐姐拎多一壺水仙。佢就非常之掘咁講:『我依家好忙,唔得閒,遲d先啦!』,就不等我地說話就行開了。我朋友發火立即話:『妳同我過來,你依家有幾忙,得個幾張桌。』佢先知衰說:『我要擺咩擺咩咁,唔好意思呀。我依家即刻同你去沖。』之後同一個頭髮半禿的黑衫主任定部長投訴佢都係好悔氣咁應:『唔好意思。』了事,連咩員工都冇問過我地走一路都冇出現。個個伙計都好似唔想做唔想做咁樣,香港經濟好唔代表可以唔同你計較服務質數架。令我想起劉德華個句:『香港今時今日咁既服務態度邊得架。』如果有服務分係0我會比law~!!!

令我想起劉德華個句:『香港今時今日咁既服務態度邊得架。』

如果有服務分係0我會比law~!!!