2024-02-04 259 瀏覽
食完bbq之後感覺真係太滿足!呢間燒烤場好大,好多位可以坐,真係好舒適。而且佢地有好多新鮮嘅海鮮可以揀,真係好正!我地可以自己揀海鮮,然後用燒烤爐燒出原汁原味嘅口感,好滿足呀!海鮮方面,真係多到冇得輸!有鮑魚、扇貝、生蠔、原條魚、蟶子、螺等等,多種選擇,而且都好新鮮好鮮味!最重要嘅係佢地有好多新鮮游水蝦,可以坐係蝦缸旁邊夾上嚟燒,真係太方便啦!蝦肉好鮮甜,燒烤後更加鮮味,真係令人欲罷不能!除咗海鮮,佢地仲有好多肉類同蔬菜可以揀。肉類方面有羊架、牛肉串燒、羊肉串燒同鴨胸肉,都好多選擇,而且都好好食!蔬菜方面有茄子、粟米、菠蘿同蒜蓉包,都好新鮮爽口,同海鮮一齊燒烤更加美味。飯後甜品係必不可少嘅一部分,而呢間燒烤場嘅甜品真係一流!我哋烤咗窩夫,再加上雪糕,真係好正呀!而且佢地有三款唔同牌子嘅雪糕可以揀,供應更加多元化。飲品方面亦都唔使擔心,有茶、涼茶同Qoo!多款選擇,真係好滿足呀!寬闊舒適嘅環境,多種選擇嘅新鮮海鮮同肉類,仲有美味嘅甜品同飲品,真係令人回味無窮!
食完bbq之後感覺真係太滿足!

• 流水蝦
  • 海鮮