2025-01-23 0 瀏覽
我期待咗好耐,終於輪到我去帝京酒店嘅殿大喜屋食啦!聽聞呢間放題嘅嘢食係最豐富,最好味,同最有質素嘅🧐食完之後,我真係覺得果然係名不虛傳啊~點解咁講呢?因為餐廳連魚子醬都有提供,仲要係任食❤️平時少少🤏魚子醬都勁貴,喺度真係可以食返夠本!除咗魚子醬之外,餐廳嘅海膽係喺日本運過嚟嘅,食落真係同日本嘅質素無異!我自己就最欣賞呢度嘅刺身啦!佢嘅三文魚、帶子等真係超級新鮮肥美,有時去日本食都未必會有咁嘅質素!除此之外,呢度仲有鮑魚、花膠、燕窩燉蛋,真係極盡奢侈💰仲有仲有,平時去食自助餐,冇得飲酒硬係差啲,但呢度嘅清酒、梅酒、紅酒同啤酒🍻等都係任飲㗎!三百幾蚊呢個價錢真係好抵😍😍(如果無限時你話幾好呢🤣)不得不提嘅係呢度嘅生果🍊😂因為out of my expectations ,啲質素都好好喎!當日我食嘅所有生果,全部都好甜同好新鮮,唔怕放咗好耐會肚痛!(其實我每次食大喜屋,都覺得啲食物好乾淨好新鮮!呢個原因真係令我超放心,所以我會一去再去!)而家我又諗緊幾時要再嚟食過喇😎

而家我又諗緊幾時要再嚟食過喇😎