次次睇住人系日本/韓國食熱香餅漢堡就心心念念諗住自己幾時有得去🥺 有日,喺IG見到有人介紹香港都有,就即刻走去食。環境黎講,印象中得兩張4人枱,一張榻榻米,之後4位系望窗既Bar枱。嗰日去食,冇4人枱,得榻榻米位,但坐吾慣,吾太舒服。食落好神奇,吾系我想像中既鬆軟,我估系因為D蛋,令到個熱香餅再淋D。但系,尼個組合,好正,盡量切到可以食晒所有料,然後一啖食晒,個蛋好襯,應該系當成個All day breakfast都系你個口入面。不過,誠實地講,尼樣野屋企自己整黎食都可以甘正,系因為懶,所以先比功夫錢食。我覺得唔系唔好食,但可能因為期待左好耐,食落同預期中唔同,就會有少少覺得OK la咁。原本想食三品料理,點知太晏去,冇晒。就轉Tea Set,吐司好味,但又系淋左D,令佢有D難切。雪糕系雲尼拿雪糕,好好味,同吐司襯都好夾。跟Tea Set送,得黑/白啡揀。有拉花都好有心思,同平時飲既咖啡一樣好味。

三層熱香餅煙肉漢堡

焦糖。奶油生吐司