2022-06-06
酥香烤鴨 $228要咗半份 兩人share超滿足份量好足 鴨肉鮮嫩 唔會烤到乾/鞋!鴨皮已經切走曬d脂肪 烤到超酥脆 一咬卡嚓卡嚓超正🤤香脆又充滿油香嘅鴨皮鴨肉真係無得輸🤭餅皮好細心用蒸焗爐暖住 厚薄適中 口感煙韌👍🏻💕配料仲有清甜爽脆哈密瓜🍈好鍾意❤️松子黃魚 $228超靚嘅餸❤️❤️原條黃花魚花得好靚去炸 個樣似松鼠🐿️🤣超推薦!魚肉鮮滑嫩 炸粉薄 口感香脆🥰隻汁有啲似咕嚕汁 但無咁杰 酸酸甜甜超開胃💕蟲草花炒翡翠苗 $88翡翠苗炒得爽脆又新鮮👍🏻調味啱啱好招牌小籠包(6隻) $68小籠包皮厚左少少 有啲似餃子皮😳🥟但個餡好好食😋好多肉汁🤩仲有湯飲🥳食嗰陣要小心燙嘴😳細沙南瓜餅(3件) $38香炸南瓜餅😝即點即整 熱辣辣入口香脆 中間仲有紅豆蓉🫘可以一試🥳生磨蛋白杏仁茶 $38鮮磨杏仁茶 甜度適中 口感細膩 好濃杏仁香😍蛋白份量又多💕是日糖水每次唔同 但食完呢碗 覺得其他都唔會差🤤食埋杏仁茶超暖胃 滿足曬❤️
酥香烤鴨 $228
要咗半份 兩人share超滿足