2023-09-27
N+Burger 主打澳洲自家牧場直送 Hunter Beef 安格斯牛的Burger 店,亦都係香港首間「Farm to Burger」。餐廳裝潢以墨綠色為主調,樓底非常高,設有兩層,而且採用落地玻璃,讓陽光透進店內,空間感十足,環境非常寬敞舒適。Burger 貴精不貴多只有5款選擇,可以單點或選擇套餐(薯條及飲品)。N+ Limited Fresh Pina Burger 鮮菠蘿漢堡包(期間限定)麵包用上酸種麵包,麵包微微烘過,外脆內軟有彈性,有牛油香,中間配搭大量新鮮菠蘿、安格斯牛腩肉和自家製鮮菠蘿醬,鮮菠蘿不會蓋過安格斯牛肉的香,反而極之配搭,菠蘿可以中和油膩感,食落好Fresh 。N+ Classics with Bacon 經典培根漢堡賣相好吸引,好足料,漢堡包入面夾住新鮮蕃茄片、酸青瓜、綠毛菜、洋蔥圈,而安格斯牛肉芝士足足有4安士,牛肉味突出,好Juicy ,配上煙肉帶有鹹香,漢堡非常高質。N+ Classics 經典漢堡漢堡一樣好足料,有厚切蕃茄片、酸青瓜、綠毛菜、洋蔥圈,4安士安格斯牛肉,肉味濃厚,好Juicy,再配上自選的原味醬汁,味道鹹鹹地,經典漢堡味道非常出色。
N+ Classics with Bacon 經典培根漢堡
N+ Classics 經典漢堡
套餐可配薯條/薯角和飲品
薯條有4款醬汁可以選擇,有燒烤醬/蜜糖芥末/黑胡椒醬/肯瓊香料粉
薯條份量好大份,而且用上粗薯條,薯條即叫即炸,食落非常有口感,而且唔會覺得有油膩感,再沾上我至愛的蜜糖芥末醬和肯瓊香料粉,食到停唔到口,非常滋味。
N+ Sparkling Mango Lemonade
淡淡的芒果香味,解膩一流,好Fresh ,夏天飲最適合不過。
Free Flow Fountain Drinks
汽水可以無限暢飲。