有冇人明係香港搵好食既鰻魚飯有幾難(⚲□⚲)?我近期終於搵到一間了.ᐟ‪‪‬ 馬田試左都大讚Σ(Ꙭ ).ᐟ‪‪‬來自日本橫濱 現時有250間分店既鰻魚專門店 — 鰻の成瀬原來係香港插左旗而佢更係香港首間即叫即燒新鮮鰻魚飯外賣專門店◦ 松($208)鰻魚飯有四款唔同價位 差別在於鰻魚既份量 最高級既松就有一整尾鰻魚 份量十足(∩´∀`∩)而最平既櫻只需$88 質素一模一樣 同樣係即叫即燒 嚴選優質新鮮鰻魚 鰻魚外皮微脆 肉質柔軟肥美 醬汁調味剛好唔過甜 絕對唔係超市急凍貨色 甚至比餐廳更高水準米飯方面都唔馬虎 日本特A獎越光米使用 粒粒分明 配少少鰻魚汁已經令人食唔停整體真心高質 呢個價格實在有驚喜(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑◦鰻の飯糰DX (優惠價$65)新出品.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪ 豪邁地一件鰻魚放係飯糰上 彷彿一個迷你鰻魚飯 飯糰用鰻魚汁調左味架◦玉子燒 2pc ($23)帶微甜既調味 質地鬆軟唔死實 仲有加鰻魚既版本✿
有冇人明係香港搵好食既鰻魚飯有幾難(⚲□⚲)?
而佢更係香港首間即叫即燒新鮮鰻魚飯外賣專門店

◦ 松($208)
整體真心高質 呢個價格實在有驚喜(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑

◦鰻の飯糰DX (優惠價$65)

◦玉子燒 2pc ($23)
帶微甜既調味 質地鬆軟唔死實 仲有加鰻魚既版本

外賣自取