2023-05-02 80 瀏覽
第N次到訪新派素食天花板素年🥗係香港出街想食健康d唔一定要食齋(其實食齋都好肥😬調味料好勁😆)知佢哋轉左新Menu今日lunch再戰😎職員誠意推介‘’🥑牛油果香橙三文魚沙律🥗‘’話好食過之前個沙律😆💛素年嘅沙律keep住水準真係冇得輸,就咁睇你會以為冇醬汁⭐️但原來已經調晒味,以熱情果&檸檬🍋特製嘅醬汁酸酸甜甜好開胃,青瓜羽衣甘藍🥬口感都係爽脆清甜為主,扮三文魚嘅蒟蒻口感同三文魚八成相似🍣‘’🧀素年經典不可能芝士漢堡🍔‘’絕對係我食過最似真肉嘅漢堡😍冇諗過素肉都可以做到口感咁Juice💛青瓜絲加上酸甜千島醬重減少左個似真肉個嘅油膩感💛仲order多一個香芋番薯波波🍠即叫即炸勁鍾意咬落去嘅芋泥質感,一啲都唔油膩,鍾意芋頭類嘅朋友一定唔可以錯過⭐️最驚喜係連杯咖啡cappuccino☕️都好高質飲完返工精神左心情都好啲😆
第N次到訪新派素食天花板素年🥗
知佢哋轉左新Menu今日lunch再戰😎