2021-02-04 3174 瀏覽
推薦香港3大最好食的Omakase 》在疫情下沒有晚市,lunch 都照殺啦😋全部相都係iphone直出,無filter無調色,美食本身就係咁吸引😍 之前試過2次都係晚餐,今次第一次試lunch ,佢都係食到你飽到上喉嚨😂海膽好食係基本的,佢地通常會有2-3款海膽俾大家食,而最終都會睇番季節當造黎決定。下晝同晚餐分別 主要下晝會多壽司🍣 夜晚刺身多DOmakase 最講當造,我個時係秋刀魚,之後已轉左做香箱蟹🦀而家可能又再轉左~每次必須要留肚食佢嘅Signature 手卷,佢係燒條魚嘅魚油撈落飯到,重點燒完條魚唔要,然後再加d餡,再配上脆卜卜紫菜,真係好那好食!!!😍😍😋😋😋😍😍Omakase 香港我試過6間📍灣仔 壽司淳 真係香港3大好食!🥇鍾意食omakase 嘅你可以去試😋我搵開風趣幽默嘅Wilson 師傅☺️食物 🌟🌟🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟CP值 🌟🌟🌟🌟Btw疫情期間真係好Full, 記得預早預約!希望大家鍾意我嘅飲飲食食系列 🌚coffee tea 餓 mi 🌚
推薦香港3大最好食的Omakase 》
在疫情下沒有晚市,lunch 都照殺啦😋

下晝同晚餐分別 主要下晝會多壽司🍣 夜晚刺身多D

食物 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
環境 🌟🌟🌟
服務 🌟🌟🌟🌟🌟
CP值 🌟🌟🌟🌟

Btw疫情期間真係好Full, 記得預早預約!

希望大家鍾意我嘅飲飲食食系列
🌚coffee tea 餓 mi 🌚