餐廳: 咖啡園
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-11-11 3361 瀏覽
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkilled_dk香港第一Brunch🙂任飲巴黎之花🥂$898一位🌝等足3個月先有得食🤪今日介紹一個全香港最高級既Brunch 🥂有得比你任飲巴黎之花😈 我上網查過要成$300一支🙂 所以你飲三支已經可以回本😈 大家記得早少少去訂位,因為都要等成3個月🤒 港麗成個八樓都係brunch 範圍入面😊 大部分食物都可以拎到,有小部分就要落單,就係佢果啲主菜🌝我食晒全部5個主菜😈 佢哋比酒你亦都唔會就住就住🥂比超大杯比你😂 我自己都飲咗兩支香檳😂-🥂 #港麗星期日Brunch 🥂 ($898)一開始當然由凍龍蝦,虎蝦開始🔥凍龍蝦體型好大肉都算彈牙🙂 虎蝦就超級大隻但係肉質唔新鮮🤒 食一隻就夠😂佢地仲有巴馬火腿同蜜瓜食🤪 而且質素都唔差🤨 佢地亦都有燒乳豬同片皮鴨食🙂 新鮮熱辣都幾好食😈 佢哋既烤牛肉就真心好食🌝 生熟啱啱好😦而且肉味都十分之濃🌝 令我一個人將佢成塊肉食曬😂 大家記得去試🤪之後就到主菜 要親身同侍應落菜先食到 我叫咗烤羊架,牛柳,烤魚,肉丸,烤大蝦🤤 最正係羊同牛😈 高質素😊講一講支香檳🍾️巴黎之花 飲落口好順喉 而且你留意下佢個
香港第一Brunch🙂任飲巴黎之花🥂
$898一位🌝等足3個月先有得食🤪

🥂 #港麗星期日Brunch 🥂 ($898)
一開始當然由凍龍蝦,虎蝦開始🔥

佢地仲有巴馬火腿同蜜瓜食🤪 而且質素都唔差🤨
佢地亦都有燒乳豬同片皮鴨食🙂 新鮮熱辣都幾好食😈

講一講支香檳🍾️巴黎之花 飲落口好順喉 而且你留意下佢個氣咆 係一條直上 係好野先會咁🙂 我好努力咁飲到兩支 因為食咗太多野 太飽😈 聽講以前有大支版 有更多氣飲得更爽,不過武漢肺炎關係就冇咗☹️

最後佢仲會上一大盆甜品 全部質素都正正常常 唔食都冇乜所謂😦

總結來說 食物🦞同飲品🍾️都高質 gogogo🥂
🎈 金鐘金鐘道88號太古廣場港麗酒店8樓