2020-01-08 115 瀏覽
今日有d涷,所以專登同朋友黎左尖沙咀食想食好耐既烤魚。烤魚我地叫左龍躉,魚比較滑,多肉同無咁多骨。我地唔算好食得辣,但又鐘意辣味感覺,呢間餐廳有好多種唔同辣度比你揀,我地叫左招牌香辣,個味完全接受到,一個字-正!佢係有d烤魚加打邊爐咁既配搭 選擇都好多 菜單有肥牛類 麵食都有多種選擇 本身烤魚亦有香油令到配菜更香更吸味 食完條魚就可以點配菜配汁咁食 我地叫左炸午餐肉 鴨血 蛋 寛粉 豆卜 等等 個炸午餐肉好好味 😋 點下小小辣汁食更好食。鴨血亦唔腥,配汁一流!同時,佢地都有多款飲品選擇,我地揀左無糖既茉莉花茶加奶蓋 奶蓋好香滑奶味濃,茶味感覺清新。同行朋友點左蜂蜜茶,佢話都好好飲,好滋潤。而餐廳個環境都好闊落,坐得幾舒服,覺得幾岩朋友聚會傾下計,員工又好友善同幫得手。下次會再帶屋企人黎食烤魚😍