2012-02-09 13 瀏覽
睇左一個蘋果日報既報導,, 講到好好食咁樣,, 所以約左一個朋友仔琴日放工一齊去上試食!!去到果到見到間餐廳既環境幾浪漫的,, 設計既格局都好高級,, 周圍好靜好靚,, 坐係附近既都係一雙一對既情侶!!我地分別叫左一人一個湯,, 主菜同埋甜品,, 雖然每一樣野既份量唔係好多,, 但係都食得我地好飽!!湯方面,, 我地分別叫左一個南瓜湯同埋一個洋蔥湯!! 南瓜湯既味道好濃!! 而洋蔥湯方面就幾特別的,, 佢地係個湯既表面加左一片麵包,, 而果塊麵包既面仲有芝士添!! 我真係未試過飲咁樣既洋蔥湯!主菜方面,, 我地叫左一個意大利千層麵同埋一個牛痢!! 意大利千層麵佢D芝士同埋醬汁都好夠,, 而個牛痢就好腍身同埋好入味!! 甜品方面, 我地叫左churros 同埋 french toast brulee,, churros其實係好似鬼佬油炸鬼咁,, 咬落去煙煙韌韌,, 加埋係面既玉桂粉同埋朱古力醬,, 真係一流呀!! 而另外那個french toast brulee 就係我叫的!! 因為本身french toast 同埋cream brulee 就係我既最愛,, 咁樣加埋真係perfect

浪漫

pumpkin soup
french onion soup
lasagne
Ox touge
甜品方面, 我地叫左churros 同埋 french toast brulee,, churros其實係好似鬼佬油炸鬼咁,, 咬落去煙煙韌韌,, 加埋係面既玉桂粉同埋朱古力醬,, 真係一流呀!! 而另外那個french toast brulee 就係我叫的!! 因為本身french toast 同埋cream brulee 就係我既最愛,, 咁樣加埋真係perfect呀!!!
churros
French Toast brulee
而另外我覺得呢到既服務員都幾有禮貌同埋親切的, 佢地全程都有keep 住係咁幫我地斟水,, 真係幾好!! 我覺得每人二百幾蚊,, 食到咁樣既食物、環境同埋服務,, 價錢算係好合理的了!!!!!
浪漫
pumpkin soup