2008-12-05 11 瀏覽
想試呢間新開既爐端燒好耐嫁啦難得今晚有人請食飯所以就去試下 釀雞翼 : 個皮燒到好脆又好夠熱 雖然有少少咸 但係味道都唔錯咖哩什錦串燒 : 普普通通 個咖哩汁響我地差唔多食哂啲串燒之後先黎海鮮pizza : 個皮好脆 芝士+沙律醬好香 仲食到幾多粒下既魷魚粒鹽燒池魚 : 今日精選 個肉好滑而且好新鮮 仲好平($58)雞軟骨 : 普普通通 正常貨色鰻魚拉面 : 個鰻魚燒得好香 個皮好脆 拉面口感都唔錯 個湯唔油但係好香網燒牛肉定食 : 個牛肉咸左少少 但係定食送個薯溶唔錯啵 ;)日本燒餅 : 唔夠pizza好味 無乜特別服務其實唔錯 聽到我地話個魚咸佢即刻都有同個阿head反映返 ..p.s. 佢前菜果碟魚好好味 酸酸甜甜的 ;) 最鐘意呢個呢間幾值得一食 因為加左一都唔係好貴而且有返咁上下質素 仲幾有響日本既feel佢一路食有一路播日本既電視節目嫁 都係講食嫁 走之前仲見到李霖恩 ;) 放學ICU主持 李少光個仔
想試呢間新開既爐端燒好耐嫁啦
難得今晚有人請食飯所以就去試下