2010-05-30
星期五唔知食咩好,又好耐冇去過魚一丁,所以就去咗食喇.6:45上到去,冇訂位,經理話今晚都幾fully book,問我哋可唔可以8:15前還枱.我哋話唔得喎,跟住佢冇喇喇問我哋係唔係仲有朋友遲D先到所以8:15前還枱(我哋一早講兩位架喇).........我朋友就話唔係,我哋兩位啫....個經理又望住我哋兩個問:'你哋一齊架'......OMG......我哋兩個有對話過架......點解佢覺得我哋係唔識.........好喇,攪咗一輪,就俾咗張近出嘢飲嘅位我哋,幾好呀,又唔使8:15前還枱Asahi draught beer 1 pint做緊promotion, $20一杯勁抵,二話不說order 2杯先,再order嘢食...枝豆:我的至愛蟹肉煎蛋卷:好厚,加蘿蔔蓉食好咪.不過好似一門&一遊好味Dいか素麺: ok鮮呀~魷魚餅:加薑蓉食好好燒大雞肉串,燒雞翼,鶉春蛋串:全部都normal梅酒ロック:佢用D梅酒都唔算cheap,ok呀成晚最抵係Asahi,bar tender同我哋講呢個promotion會做到9月呀,哈哈哈,去多D先~~
枝豆:我的至愛
蟹肉煎蛋卷:好厚,加蘿蔔蓉食好咪.不過好似一門&一遊好味D
いか素麺: ok鮮呀~
魷魚餅:加薑蓉食好好
燒大雞肉串,燒雞翼,鶉春蛋串:全部都normal
梅酒ロック:佢用D梅酒都唔算cheap,ok呀