2012-06-07
為左平又依到肚, 係MK同朋友又去左呢道食DINNER, 又係叫到成枱滿哂1. 香草燒尤魚: 食唔到香草味, 覺得沾左少少燒味去燒多D, 但燒得好香好惹味, 尤魚好彈牙, 仲有少少JUICE, 唔會燒到乾巴巴2. 牛油帶子: 比較失望, 雖一早知係急凍貨同細件, 但無牛油味, 應該話無味3. 巴黎汁尤魚飯: 唔記得左, 又點左個尤魚的飯.......巴黎汁類似葡汁, 有D紅羅白, 西芹, 洋蔥, 都唔錯. 尤魚就一個個圈, 無燒尤魚咁出色, 淋身但唔彈牙, 似罐頭尤魚, 但都可以的4. 牛魔王餐: 其實係牛扒餐, 今次配薯角. 牛扒叫左7成, 但黎到應該8-9成, 面煎得幾香, 內裡微粉紅仲有少少肉汁, 幾好. 朋友話好好味. 薯仔香脆.餐仲跟個沙律, 鐘意入面有西芹^^5. 法式青口: 其實係蒜蓉焗青口, 叫左半打, 一人3隻, 熱辣辣, 蒜香誘人, 入口陣陣蒜香, 青口少少JUICY, 唔會過老同"銀", 正6. 加國風情PIZZA: 由18蚊加到20蚊, 唔太想點, 但朋友話想食今次就試下加國風情. 上面有大量木魚乾, 邊位有D燶, 但食落好香脆, OK的. 有D煙肉粒, 菠羅,
6. 加國風情PIZZA: 由18蚊加到20蚊, 唔太想點, 但朋友話想食今次就試下加國風情. 上面有大量木魚乾, 邊位有D燶, 但食落好香脆, OK的. 有D煙肉粒, 菠羅, MUSHROOM, 火腿粒等等, 如果芝士再落多D仲正
飲品: 點左西瓜汁同凍檸水, 西瓜汁今次溝多左糖水, 無左上次清新FRESH的感覺
TOTAL: $160幾落樓, 好滿足~