The Market

The Market!顧名思義,係指菜市場。指嘅係佢D質素極度普通,街市、超市水平。No Bullshit,逐樣點評。經典魚生,🐟尚水平,連sushi郎同嗰間不能說出名字嘅質素都不如。經典食完一輪就唔想食第二輪。魚生飯區,如上述所說,既然魚生係🐟尚水平,大家好自為之。經典冰鮮海鮮,每間自助餐廳都一樣味,冇評價。成個世界幾廿年變化咁多,唯一不變嘅係佢嘅海水味,同沒有鮮味。經典沙津&芝士區,真係幾唔吸引吓,冇食,no comment。不過其實話佢唔吸引就係我嘅comment。牛扒,淋係幾淋,冇乜味都真係幾冇乜味。羊扒,經典慢煮噱頭,幾淋,冇味,有筋。扇貝,擺到凍哂,垃圾,泰式醬汁扇貝更加係垃圾中嘅垃圾,設計出呢種醬汁嘅人建議check吓自己條脷先。痴線地難食嘅熟龍蝦,難食到近乎冇人攞,我成個人生都冇食過如此難食嘅龍蝦,係食唔落呀!!!!!!你叫完條友居然唔係即刻幫你炒番熱D龍蝦,而係比D十年前炒完嘅比你,Jesus,又乾又柴,甘甘地,災難。經典熟食,薯仔呀,炸比目魚,見倒都覺得飽同唔係幾吸引嘅野。成個場只有一款湯,佢叫椰子味精湯,完。芒果糯米飯,一般貨色,我食倒有條膠起入面添。魚子蟹肉麵包
The Market!顧名思義,係指菜市場。

經典食完一輪就唔想食第二輪。

魚生飯區,如上述所說,既然魚生係🐟尚水平,大家好自為之。

經典冰鮮海鮮,每間自助餐廳都一樣味,冇評價。

不過其實話佢唔吸引就係我嘅comment。

牛扒,淋係幾淋,冇乜味都真係幾冇乜味。

羊扒,經典慢煮噱頭,幾淋,冇味,有筋。

經典熟食,薯仔呀,炸比目魚,見倒都覺得飽同唔係幾吸引嘅野。

成個場只有一款湯,佢叫椰子味精湯,完。

芒果糯米飯,一般貨色,我食倒有條膠起入面添。魚子蟹肉麵包,垃圾,咩味都食唔出。

甜點種類少,質素普通,甚至有D劣。

GODIVA 雪糕,其實唔係特別好味.......白朱古力更係唔好味......

$908食D咁嘅野,少款,質素一般,服務差,貼錢買難受。

PS 飲品機隔離居然可以冇晒杯,大佬呀,一眼都見倒冇杯啦,冇人refill。

PPSS 魚生區冇晒豉油,佢地居然擺成枝膠樽豉油起枱上面,唔倒落嗰豉油壺裡面,WTF???究竟呢度係咪酒店?

$300我可以忍,但係$908,我唔可以忍。