2019-03-04
因為見到門口的poster宮崎牛 沖繩豬 松葉蟹 放題,實在太吸引啦~180分鐘放題,最好30分鐘唔準再叫d肉就食完一盤先準再叫好!開始!沖繩冷盤八爪魚好味中間有個酸甜開胃菜,但唔知咩名堂最後有苦瓜魚生三文魚 油甘魚各3塊甜蝦一隻不過不失到主菜啦~其實豬俾比牛鮮味,油脂分佈更平均但牛雖然無咁鮮味,但勝在入口即溶因為我很喜歡吃蟹,所以主攻蟹,其實預先煮好,所以冷食熱食都可以我就主力吃蟹,好好味,不停口咁食,仲留咗d嚟送粥有個菜盤,都幾好雖然放題唔包飲品,但都叫咗🍺啤酒同蘇打打邊爐點都要飲d嘢烏冬就唔算特別啦,個粥就有人幫你整埋,但其實食到最後都已經食唔落晒個粥最後 甜品係一球朱古力雪糕,幾好,仲有杯熱茶Tim 其實環境比較適合當居酒屋or 飲酒地方,除咗放題,其實佢都有串燒呀其他散叫的,打算下次嚟試吓環境裝修偏日式居酒屋,主要係2人4人檯,以香港standard 來說,算寬敞有privacy 店員亦算有禮貌同helpful 雖然價錢唔算最抵,但我覺得嚟呢度食嘢真係會以為自己去咗日本居酒屋。👍當買個體驗,加上食物質素唔錯,打算下次再試佢其他食物
宮崎牛 沖繩豬 松葉蟹 放題,實在太吸引啦~
180分鐘放題,最好30分鐘唔準再叫
d肉就食完一盤先準再叫
好!開始!
沖繩冷盤
八爪魚好味
中間有個酸甜開胃菜,但唔知咩名堂
最後有苦瓜
魚生
三文魚 油甘魚各3塊
甜蝦一隻
不過不失
到主菜啦~
其實豬俾比牛鮮味,油脂分佈更平均
但牛雖然無咁鮮味,但勝在入口即溶
有個菜盤,都幾好
雖然放題唔包飲品,但都叫咗🍺啤酒同蘇打打邊爐點都要飲d嘢
最後 甜品係一球朱古力雪糕,幾好,仲有杯熱茶Tim
店員亦算有禮貌同helpful