2020-07-03
今日嚟中環,突然想搵一個舒適寧靜嘅餐廳食一啲比較特別嘅菜式。見到蘭桂坊呢度原來有印度餐廳,亦都係一間酒吧有唔同款式嘅酒類飲品供應。Tao bar 同Sidewalk都在左右👍🏻食完飯仲可以繼續盡慶。Lunch set好抵食,平均每個餐有飲品都不用一百蚊👍🏻好喜歡呢間餐廳印度菜色嘅味道,特別是Seafood special 有咖哩配魚,印度咖哩好香,魚肉啖啖肉😋呢度印度烤餅係我食過最好食,唔會太厚粉,好脆口👍🏻烤餅混合埋 雞肉同個汁,真係好好食。揀咗 Berry Red, Pineapple好香甜,啖啖菠蘿味,唔會好酸😋Strawberry Syrup仲加上薄荷葉清香,同新鮮藍莓,賣相好精緻。餐廳環境好舒適,飲酒傾偈嘅好地方,原來餐廳仲有Private Party, 約埋大班friend / 同事嚟輕鬆下就最啱👍🏻食物同環境質數都非常好,加上價錢唔貴,下次夜晚再嚟食dinner🤗
Lunch set好抵食,平均每個餐有飲品都不用一百蚊👍🏻