餐廳: 炊公館
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-05-16 2239 瀏覽
想試很耐的店舖。終於約到好朋友一陪,訂位好處就係可以坐窗口位真係特別好feel😁😁😁😁天公作美,晴天,望出去真是美!乳鴿 - 3人食關係,所以叫多了隻,熱熱的,豉油味夠入味,肉質夠滑。差不多每個位置都被我吃清,正!叉燒包 - 外表平平無奇,吃了一口後,叉燒帶上半肥瘦味道,咬口又不錯喎!! 2人套餐有蝦餃、燒賣及粉果 - 蝦餃皮薄餡靚,大大粒的蝦肉;燒賣及粉果夠足料,有傳統風味水準之作!仲有多款套餐選擇,而且價錢合理,又可睇海景! 環境舒服,黎呢度食野,實在太美滿了!
真係特別好feel😁😁😁😁

天公作美,晴天,望出去真是美!

乳鴿

叉燒包

2人套餐

2020-05-12
2 分鐘 (堂食)
乳鴿
叉燒包