2024-03-28
燒肉臻地址: 尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場1樓102號舖=====================設有sake 售賣機,唔同味可以買細細杯試,成件事好日本$148 有任飲sake 而燒肉有專人幫你燒,對怕油煙又想有人服侍的客人$48 蕃茄蒜子沙律,去了皮再充分淋上酸甜的醬汁,咬下爆汁的蕃茄,水份漲卜卜。$58 燒鱈魚乾,是我們細個食一條條的鱈魚零食,呢個就一大塊再燒香,點mayo 食架,燒至卡卡響好脆$588 岩手縣a5 黑毛和牛盛盒,入面有部位和尚頭,貝肉及後腰蓋柳,其實不太懂是那位置,見到鮮紅肉色加上雪花脂肪紋,口水直流。燒好後牛香煥發,脂肪入口在口中慢慢慘開。勁優質的日本A5牛,切到有一定厚度,嘴嚼時肉汁同油香同共享受。本身已落了黑椒及鹽調味,而附有3個醬汁,可隨意混搭$118 美國厚切牛舌,牛舌食口感,夠腍身而刻意厚切,要多嚼幾下,在口中細意體會品嚐。$98 炭火雞,是炭燒的雞,不是火雞turkey ,用很嫩有炭火香$78 一夜干雞全翼,一夜干通常是魚,雞翼倒是第一次食,風乾熟成7天再用海鹽醃,最明顯分別是雞皮燒後特別香$78 伊比利亞豬肋條,肉質紮實,每口都有油脂滲出,食
地址: 尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場1樓102號舖
=====================
而燒肉有專人幫你燒,對怕油煙又想有人服侍的客人
$78 伊比利亞豬肋條,肉質紮實,每口都有油脂滲出,食完超飽
$188 白鱔平時食都沒見過咁大塊架!光澤亮麗,一邊燒看著魚皮收縮,耳朵也享受滋滋的燒肉聲!
$ 88 南非鮑魚,要彈牙口感,叫鮑魚汁沒錯,
$84 一隻蟶子,新鮮肉慢慢收水變緊緻!甜鮮子加點鹽燒已美妙之極。
滿足這裡的食物質素同服務