2020-02-07 74 瀏覽
分別有螢光魷魚、沙甸魚好有心思創作, 沙甸魚濃仲有柚子平衡Gold Course 金$1380再加熱食, 金有前菜、冷物、刺身7點、碗物、和食、天婦羅4點、壽司5貫。野生拖羅,赤貝鮮味十足.黑鯥、鰤魚、石池魚 , 北寄貝 , 鰤魚 , 左口魚 , 帶子 又有鮟鱇魚肝細膩潤滑白子,食落口感好特別豐富細膩壽司因應不同季節而選擇不同的海鮮刺身天婦羅蝦天婦羅鮑魚天婦羅甘鯛清香彈牙又有脆口feel, 配咖哩鹽特別層次豐富.炸皮夠薄鮮甜 , 油甘汁煮魚餃肉質好滑,魚餃口感好滑又有口質,肉質鮮嫩十分理想蟹肉蒸蛋, 茶碗蒸蛋我最愛. 滑蛋 配上三文魚子海膽壽司,北海道的海膽鮮味十足,,醋青魚壽司昆布 酸酸地,海膽貝柱壽司份量慷慨海膽超鮮甜 ,劍魚壽司 , 天扶良蝦餅飯香脆用了芝麻油好有風味蟹肉海膽釜飯,蟹肉拌在飯中, 海膽、三文魚, 蟹肉海膽鮮味,層次好豐富, 吸油紙冇油考功夫自家製咖啡mousse cake ,仲有柚子雪葩,清甜重柚子味
分別有螢光魷魚、沙甸魚好有心思創作, 沙甸魚濃仲有柚子平衡

白子,食落口感好特別豐富細膩

壽司因應不同季節而選擇不同的海鮮刺身

蟹肉蒸蛋, 茶碗蒸蛋我最愛. 滑蛋 配上三文魚子

天扶良蝦餅飯香脆用了芝麻油好有風味