2019-06-07 68 瀏覽
係k11行街行到好支力,又未到食飯嘅時間,於是想搵個地方休息下,食少少野先。k11衣飾鞋袋樣樣有,當然仲有唔少好味嘅餐廳。今次就揀左TeaWood deluxe 飲杯野同食個甜品,嘆下chill 下先。餐廳嘅外圍已經同我平時去食野嘅TeaWood 有好大分別,燈光昏暗有情調,有絲絨雙人沙發位,枱面仲有蠟燭🕯️,一睇就知係高人一等,唔係走休閒路線。咁岩撞到朋友就一齊坐喇,坐低後侍應送上水同埋餐牌,呢度嘅飲品名好特別,有活神時間裝置、星空、羽化成蝶、維也納的春天,睇左裡面嘅成份之後,就叫左杯時間裝置$75時間裝置係杯cocktail,裡面有橙、西柚、火龍果、青檸,呢個組合顏色配搭鮮豔,未飲已經覺得好fresh 另外叫左個甜品😋😋MTW黑糖珍珠舒芙蕾班戟·抹茶雪糕$92又一賣相一流嘅邪惡甜品😂班戟鬆軟,又有cream 又有奶蓋,珍珠上仲有金箔,食到停唔到口🤤

另外叫左個甜品😋😋
MTW黑糖珍珠舒芙蕾班戟·抹茶雪糕$92
又一賣相一流嘅邪惡甜品😂
$167 (其他)
  • 時間裝置
  • MTW 黑糖珍珠舒芙蕾班戟‧抹茶冰淇淋