餐廳: 鮨文
資訊:

2021-06-25 2631 瀏覽
今日男朋友生日.lunch嚟佐食omakasei.兩個人都係嗌$588個餐.好似加佐價.不過都值得既!約佐一點半.因為上一輪客人未走.等佐可能十分鐘度係門口.不過可以理解.入到去.會問有無乜野唔食.服務我地既係峰師傅已經係度準備食材.好彩我地嗰round得我地一對情侶仲有另外一邊都係一對情侶.唔使咁多人.前菜茶碗蒸非常正!之後開始壽司.每一舊峰師傅都解釋.非常好禮貌.但係我都比較怕醜.無係咁同師傅講野.不過佢都有係隔離聽住.然後搞笑下.氣氛非常好.15貫壽司非常滿足.男朋友都讚不絕口.去到後面我話有少少飽.峰師傅都有問我使唔使少飯.好貼心.由頭到尾成個過程非常好.會再嚟食lunch.因為好值得又飽食材又新鮮.正啊👍🏽🤓