2019-07-06
Happy Friday 突然間想食串燒 響openrice 搵到油麻地呢間串燒店 好似幾正 過來試一試 兩個人總共點左十幾樣野 全部都揀左唔辣燒雞泡魚乾好香 正 次次見到餐廳有都必點燒豆腐 外脆內嫩 出面個汁甜甜地好味 呢幾樣全部都好正呀 魷魚 雞軟骨 燒豚肉 豬頸肉 煙肉蘆筍卷 全部都好juicy 完全唔乾 就算我地揀左唔辣都好夠味!火候燒得剛剛好 燒芝士年糕 雖然12蚊得一粒有點貴 不過好好味好qq 個皮好脆 墨魚丸朋友想食 正常味道燒雞翼同牛舌 牛舌超正 好腍 而且濃味 仲有成5塊咁多 好似30幾蚊 呢個好抵食蒜蓉茄子 全晚最鐘意既一樣 勁多蒜蓉響上面 而且唔會好似坊間果d落勁多味粉 而係食到原汁原味最後叫埋燒菠蘿 超甜多汁 真係可以當食埋甜品 總括覺得全部串燒都好好味 而且價錢合理 叫埋野飲每人大約170 都算食得滿足的一餐
燒雞泡魚乾好香 正 次次見到餐廳有都必點
燒豆腐 外脆內嫩 出面個汁甜甜地好味