中環呢間🌊瀧🌊真係一試難忘😍一向好鐘意食天婦羅,做得咁細緻、感覺咁high Class 既真係得呢間!環境好decent, 乾淨舒適,我老闆覺得非常滿意同體面😆話我有taste 店員遞上綠茶(幾好飲!)同Menu,好有禮貌介紹出品,唔錯;試試佢個Executive lunch 👍🏻👍🏻開胃菜 - 海哲龍蝦肉啫喱超鮮超甜💯龍蝦肉好彈牙呢個前菜我最欣賞左邊既水母腳😆唔係到到有得食- 仲要好食!師傅真係一板板新鮮海鮮拎出黎,每道菜一放入口就知唔係一般貨!!全部刺身都好鮮好鮮...唔係隨便食到既質素...重頭戲天婦羅❤️😍💯師傅好純熟既手勢係我地面前即炸即serve 🍤🐟鮑魚🦑🍄炸粉輕巧、富油香之餘又不膩、不蓋過食材既新鮮慢慢享用完一道又接一道,非常滿足🤩🤤真係omakase 既💎級體驗😆熱食 - 燒🐂🥩超正!!肉質鮮嫩、調味醬油簡單 - 考功夫!主食蕎麥麵🍜清爽輕巧,為一輪高質美味畫上完美既句號🤩perfect !!最後最後仲有蕨餅🍵也是高級的貨色茶味香濃,質感煙韌🤤臨走見到仲有好多唔同種類既set lunch 選擇...下次訂個靚位繼續!😆中環門面好既餐廳多,但做到內外兼修、食材高質又畀到奢

開胃菜 - 海哲龍蝦肉啫喱
超鮮超甜💯龍蝦肉好彈牙

呢個前菜我最欣賞左邊既水母腳😆唔係到到有得食- 仲要好食!

全部刺身都好鮮好鮮...唔係隨便食到既質素...

重頭戲天婦羅❤️😍💯
師傅好純熟既手勢係我地面前即炸即serve
🍤🐟鮑魚🦑🍄
炸粉輕巧、富油香之餘又不膩、不蓋過食材既新鮮
慢慢享用完一道又接一道,非常滿足🤩🤤
真係omakase 既💎級體驗😆

熱食 - 燒🐂🥩
超正!!肉質鮮嫩、調味醬油簡單 - 考功夫!

主食蕎麥麵🍜

最後最後仲有蕨餅🍵也是高級的貨色
茶味香濃,質感煙韌🤤

中環門面好既餐廳多,但做到內外兼修、食材高質又畀到奢華快感既 我絕對會推薦瀧😍

2018-08-06