🐽日本黑毛和牛A4+套餐 $488/位唔講都唔知原來牛大人已經5週年啦🥳見到佢地最近推出左新套餐😍可以兩個鐘任食A4+日本黑毛和牛🤤跟套餐仲會送海鮮拼盤 M9和牛牛丸同任食三款鮑魚🫣海鮮拼盤一啲都唔馬虎 有蟶子 鮑魚 蠔 同帶子😍樣樣都超大粒好鮮甜😋M9和牛牛丸都好彈牙💖另外特別推薦食三款鮑魚小食 分別係古法醉鮑魚 炭燒鹽蔥鮑魚同柚子燒汁鮑魚😳我自己就鍾意醉鮑魚嗰款 鮑魚好鮮甜彈牙好入味😋忍唔住食左兩三隻🤭🐽魚白湯三文魚豆腐鍋&醒醐蕃茄酸辣鍋識打邊爐一定要嗌鴛鴦鍋🍲揀左兩個期間限定既湯底🔥呢個魚白湯三文魚豆腐鍋好有心思 會有一碟材料比你放入鍋慢慢細熬👩🏻‍🍳滿滿既蛋白質嘅同膠原蛋白 好健康既感覺😝食厭左麻辣湯既可以試下呢個蕃茄酸辣湯🌶️酸酸辣辣好開胃 配牛更加提升到鮮味💖🐽日本黑毛和牛A4+回本之一🫣✨真心好好食🥹放題竟然質素都咁好‼️和牛既紋理好靚 分佈得好均勻🥺入口即溶 食多幾塊都唔會話太漏太油 幾推薦大家點個牛肉汁食 超加分💯佢一碟相比起一般牛既更加大份 所以食兩碟已經好飽🥹多人一齊食會開心好多🥰🐽 伊比利亞黑毛豬梅肉除左日本和牛之後 另外仲有樣必試既就係伊比利亞黑毛豬梅肉🐖估唔到肉
🐽日本黑毛和牛A4+套餐 $488/位

🐽魚白湯三文魚豆腐鍋&醒醐蕃茄酸辣鍋

🐽日本黑毛和牛A4+

🐽 伊比利亞黑毛豬梅肉
除左日本和牛之後 另外仲有樣必試既就係伊比利亞黑毛豬梅肉🐖估唔到肉質都幾嫩 一啲都唔柴😍亦都冇嗰啲好臭既豬肉味🤣係一隻冇乜點做運動既豬🤣好食😋

🐮仲有好多唔同肉類 熟食 特色飲品可以係個QR code到嗌🥳自助區仲有好多蔬菜類 麵類 冷泡茶等等任你拎😍重點係‼️仲有得任食Haagen Dazs食🥹💕

✈️而家佢地仲搞緊個火鍋之神大獎🎁由10月1日至10月31日消費最高既五位可以得到台北來回機票一張😳仲唔快啲去食😝