2023-02-21
今日情人節,搵左間高質餐廳同女朋友慶祝氹下佢開心呢間「鐵板超」一聽就知主打鐵板燒,師傅會係你面對即時煮野食,有得睇又有得食午市黎食勁抵有66折,就可以食到勁高質海鮮同和牛今日我地叫左個V餐,大大隻龍蝦超吸引仲有南非鮑魚,比我地睇個陣隻鮑魚仲郁緊,真係勁新鮮下過鮑魚下一秒就變左我地既果腹之物同平時食開個啲軟淋淋好唔同,食落係勁爽口,仲好重鑊氣味,一流!龍蝦大大舊肉,好新鮮,肉質彈牙好鮮甜好香,食得出係超級新鮮銀鱈魚,魚皮同魚肉分開煎,魚皮煎到脆卜卜成塊薯片咁勁香口,魚肉用猛火煎到外皮金黃,入面啲魚肉仲keep住嫩滑,真係好考師傅功力,要讚!日本豚,煎既時候仲有表演睇勁興奮,師傅仲會特登熄燈比我地睇,勁好服務睇完表演終於有得食,唔會煮到全熟,所以啲肉係勁軟身,唔會好多肥膏,好香濃肉味,好食呢餐食得勁開心,食物高質之餘服務亦好好,師傅會一邊煮野食一邊同你傾計,收盤加茶速度亦好快手唔洗主動叫,正呀
今日情人節,搵左間高質餐廳同女朋友慶祝氹下佢開心
午市黎食勁抵有66折,就可以食到勁高質海鮮同和牛
龍蝦大大舊肉,好新鮮,肉質彈牙好鮮甜好香,食得出係超級新鮮