今次閒日夜晚嚟試咗佢哋嘅set B,湯底要咗椰皇雙子鍋同酒香麻油雞,椰皇嗰個個椰子味好出幾好味又唔肥膩,但配肉嚟講個人就覺得麻油嗰個夾啲~ Set B有6款肉,三款牛,兩款豬,一款羊,啲肉平均質素都唔錯,每碟份量都好多,有成十幾片肉,我同朋友食完已經飽到唔洗再追加,仲有一人一隻蘭王蛋,用嚟點肉正👍最吸引嘅係超級多款嘅台式小食🥢選擇多到好似去咗台灣夜市咁!炸雞排酥脆又juicy,我同朋友都好欣賞個鳳城蝦卷,出面好脆,蝦滑入面有啲馬蹄食落好爽口,另外仲有啲甜不辣、葱肉餅、台灣腸、醉雞,鴨血等等,款款小食都好高質😋出面仲有得拎滷肉飯同其他小食,個地瓜球煙煙韌韌,入面仲有包咗啲芋泥~甜品同飲品都好多選擇,最鍾意個愛玉凍!榴槤炸彈同雪糕窩夫都唔錯,雪糕同窩夫都各自可以無限追加!最後就有一人一杯movenpick或者牛乳布丁。 今次真係食足120分鐘冇停過,係我食過多最花款嘅火鍋放題,如果鍾意台灣嘢食一定要嚟試吓🍤