2024-12-11
星期日晚約左個朋友仔傾計食飯catch up下,係銅鑼灣搵到間幾好feel嘅居酒屋飲下野傾下計😍✅西柚有氣果酒$68居酒屋有feel, 叫啲酒精飲下先,西柚有氣果酒好岩我飲,夠凍又有汽,行左成日街即刻gur哂☺️✅柑橘有氣果酒$68友人揀左柑橘味道,佢話好清新好解喝。如果有需要可以無酒精架✅麻婆咖哩芝士薄餅$118日式餐廳竟然有pizza食,呢個好得意,麻婆咖哩味好香口,有少少肉碎味,10少辣辣度,芝士味濃.✅究極丼$218好大碗整得好靚呀~有蝦,三文魚,三文魚籽,帶子,吞拿魚,海膽,油甘魚。食材好新鮮,好正大推!✅究極海鮮杯$98呢個海鮮杯超打卡❤️ 整得好靚唔捨得食,最底重有啫喱甜甜地好清新。有三文魚,三文魚籽,蟹肉,吞拿魚,海膽。味道好夾好好味。✅炸芝士鰻魚卷$48本身好鍾意芝士壽司,佢地會炸壽司外層好脆,鰻魚同芝士好夾,鰻魚汁又正。✅醬燒三文魚炸蝦卷$58炸蝦卷好香口,送酒一流重有另一間分店係炮台山,如果大班朋友gatherings,可book VIP房 (炮台山、銅鑼灣都有)
✅柑橘有氣果酒$68
友人揀左柑橘味道,佢話好清新好解喝。如果有需要可以無酒精架 ✅麻婆咖哩芝士薄餅$118
日式餐廳竟然有pizza食,呢個好得意,麻婆咖哩味好香口,有少少肉碎味,10少辣辣度,芝士味濃. ✅究極丼$218
好大碗整得好靚呀~有蝦,三文魚,三文魚籽,帶子,吞拿魚,海膽,油甘魚。食材好新鮮,好正大推! ✅究極海鮮杯$98
呢個海鮮杯超打卡❤️ 整得好靚唔捨得食,最底重有啫喱甜甜地好清新。有三文魚,三文魚籽,蟹肉,吞拿魚,海膽。味道好夾好好味。 ✅炸芝士鰻魚卷$48
本身好鍾意芝士壽司,佢地會炸壽司外層好脆,鰻魚同芝士好夾,鰻魚汁又正。 ✅醬燒三文魚炸蝦卷$58
炸蝦卷好香口,送酒一流