2024-03-12
*/係天水圍上完堂,於是去搵好嘢食,想平平地食一餐,最好去平民商場😆😆餐廳環境:係新北江商場入面,都要行得比較入先搵到,餐廳吾太大,大約坐到十幾人,係小店一間,好彩有位吾洗等,預左坐得比較逼少少🤏😂😂😂食物方面:我哋叫左兩個麵,一個必叫小籠包,同埋蒜泥白肉😍😍😍雪花肥牛擔擔麵🍜勁多肥牛好足料😍😍😍擔擔麵好好食,麵底吾會太淋,加上配料同辣度岩岩好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻韮菜雲吞上海麵🍜勁香韮菜😍😍啖啖肉,仲要湯底夠清,夠鮮甜,配埋上海麵食,簡直一流😆😆😆👍🏻👍🏻小籠包🫓必點之一,皮薄餡靚,勁多汁,一咬就爆汁😂😂😂好食到不得了😍😍😍蒜泥白肉同平時出邊食嘅差唔多,水準幾好,夠多蒜,食落口好惹味👍🏻👍🏻👍🏻另外我哋仲叫咗黑白豆漿飲,雖然呢度係小店,但真係好多人幫襯,食佢哋嘅人情味😎😎😎😎食遇上海料理 (天水圍)天水圍天湖路1號嘉湖新北江商場地下A93號舖
餐廳環境:
食物方面:
我哋叫左兩個麵,一個必叫小籠包,同埋蒜泥白肉😍😍😍
雪花肥牛擔擔麵🍜
韮菜雲吞上海麵🍜
小籠包🫓
蒜泥白肉
食遇上海料理 (天水圍)
天水圍天湖路1號嘉湖新北江商場地下A93號舖