2023-10-02 405 瀏覽
一直都有留意屋企附近嘅一間居酒屋🥰之前經過想入去食都坐滿曬😆扚起心肝book 左位☺️實在好近屋企🤭而且見佢選擇性好多😍仲有時令日本直送魚類貝類🐚真係超吸引😋漁正居酒屋🏮好近地鐵站🚉位置方便✌🏻成個裝修一秒帶你到日本居酒屋🇯🇵🍶有榻榻米座位🎎亦都有卡位🫶🏻榻榻米完全唔係坐到腳酸個種😂鐘意💕牆身貼滿日系海報📰掛滿燈籠🏮環境好舒服😌我們不知不覺坐左成3個鐘😆食左好多野🤭新鮮又好味🤤睇下我哋叫左咩食😋👇🏻😋🐠時令空運 縞鰺深海池魚王媽媽至愛池魚王🫶🏻晶瑩剔透🥹除左上枱外觀吸引🤩薄切嘅口感好細膩😋好新甜😗點埋小小柚子醋😜鮮味更出😆如果唔鐘意柚子醋😉可以直接食用😝味道一樣掂👍🏻😋🐚北寄貝刺身爽口又鮮甜😋鮮度10分✅好似係日本食緊🥹😋🍣三文魚腩刺身厚切又肥美😋肉質結實而冇筋👍🏻滿口都係油脂香🥰😋🍳自家製厚燒玉子玉子好滑好香😌配埋少少蘿蔔蓉更出色😜😋🦑烏賊紫蘇梅紫菜卷充滿驚喜✔️店員推薦要食🥰外皮炸到好蘇脆😉烏賊肉打成膠再卷上紫蘇葉🍃外脆肉彈牙☺️點少少梅子汁😚口感豐富🤩😋🐟小豆池炸到好蘇脆🥹完全冇腥味😲一條接一條😋停唔到口😂😋🥟雞皮餃子第一次食🤭雞皮取代平時餃子皮🥟邪惡嘅外皮😆肉餡爆汁🔺食時要小心✔️😋🍢

一直都有留意屋企附近嘅一間居酒屋🥰

日本烏冬配大量蔬菜🥬湯底有甜甜地鰹魚汁💖

Menu 仲有好多野食想試🥰
下次再嚟食😋
2023-09-26
10 分鐘 (堂食)