2024-02-22
*/呢間打邊爐雞煲好多人推薦,星期五六日經過長期冇位😂😂今日平日收工黎,終於有位食🤩🤩🤩餐廳環境:入到餐廳十分光猛,有梳化位,而且都幾闊落,就算成班朋友10個人黎都有位一齊坐🤩🤩而且枱面又吾會痴立立👍🏻👍🏻👍🏻食物方面:我哋叫左兩個雞煲、一碟牛、一碟丸,三個人食都好夠食😎😎😎🥥清甜四季椰子雞煲個湯底超級正,又甜又好飲😋😋而且職員勁細心,會不停幫我哋整走啲油😌😌啲雞肉又嫩,小朋友都食左勁多😌😌😌🌶️招牌魔鬼雞煲呢個我哋叫左bb辣😚因為我少少辣先接受到😂😂😂但都好入味,辣度岩岩好👍🏻👍🏻食得辣嘅話就可以嗌再辣啲😎😎😎🍡精選雜丸拼盤都有成五款丸,夠哂食,啲丸粒粒彈牙,撈埋個紙雞煲湯底食,好好食🤩🤩🤩🤩🥩安格斯封門柳我哋叫咗一份例牌,份量都唔少,而且啲牛好新鮮,一淥即食,好好味🤤整體嚟講食物都好高質,而且重點係職員服務態度好好,又細心,成餐飯都食得好開心🤩🤩🤩🤩再來一煲 (好發大廈) (屯門)屯門青棉徑6號好發大廈地下17-20號舖
餐廳環境:
食物方面:
我哋叫左兩個雞煲、一碟牛、一碟丸,三個人食都好夠食😎😎😎
🥥清甜四季椰子雞煲
🌶️招牌魔鬼雞煲
🍡精選雜丸拼盤
🥩安格斯封門柳
再來一煲 (好發大廈) (屯門)
屯門青棉徑6號好發大廈地下17-20號舖