2024-01-11
我哋今次叫咗豐盛二人餐🍱當中包括:前菜、枝豆、和風沙律、大蜆味噌湯、三色刺身、大蝦天婦羅、士多啤梨汁煎鵝肝、黃金汁焗蠔、日式炒飯、同甜品🍽️三色刺身🐟有三文魚、甜蝦同油甘魚,刺身新鮮💓肉質鮮嫩肥美,而且厚切,真係好滿足☺️大蝦天婦羅🍤炸粉厚薄啱啱好,食落脆卜卜😍大蝦亦爽口彈牙,當蘿蔔泥配上天婦羅汁,降低咗天婦羅嘅油膩感,越食越爽口✨士多啤梨汁煎鵝肝🍓呢度煎鵝肝真係大癲😂超大塊鵝肝配上酸甜嘅士多啤梨汁,完全唔覺得漏🤭身為鵝肝嘅粉絲,真係覺得好滿足‼️黃金汁焗蠔🦪上枱熱辣辣🔥醬汁酸酸甜甜咁,不過唔會蓋過蠔嘅鮮味,口感亦都好豐富日式炒飯🍚本身以為呢個係一個平平無奇嘅日式炒飯🍚點知原來入邊有鰻魚粒😋炒飯粒粒分明之外,調味亦都充滿日式嘅感覺✨其他都係正常發揮❣️一定唔會令到大家失望🤭其實我哋另外亦都散叫咗燒帶子同天婦羅大蝦卷都喺好出色❣️ 性價比高之餘仲食得超級滿足🫶🏻🫶🏻另外店員亦都好有禮貌,好留意客人嘅需要☺️座嘅位置亦都好闊落好舒服,而且餐廳入邊嘅裝修亦都充滿日式嘅感覺,真係好似去咗日本咁呀😚😚
三色刺身🐟
大蝦天婦羅🍤