2024-05-27
之前一直bookmark咗呢間居酒屋好耐😆終於有機會食,見到餐廳有好多唔同類型嘅小食或者前菜,我哋都揀咗蟹籽沙律同埋炸芝士年糕😙兩者味道都唔錯,不過不失🥰細細份好適合同朋友share主菜嚟講呢三款係個人覺得特別好食🙈🍣海膽左口魚邊蝦卷平日比較少食左口魚,但係呢一款左口魚入口即溶,feel到油脂喺口裏面散開嘅感覺,魚油味好香而且一啲都唔腥🤤諗起都想encore🍣究極海鮮杯唔好睇呢杯海鮮杯細細杯🤯裏面全部都係唔同種類嘅海鮮,包括三文魚子、海膽、吞拿魚蓉等等😋最特別嘅係佢哋加咗蜜柑同埋果凍係底,味道出奇地夾,酸酸甜甜特別開胃🦪薯蓉廣島蠔呢一款係朋友指定要叫嘅🤣鐵板上面鋪滿咗廣島蠔🦪煮熟咗之後蠔仍然保持到一般嘅大細,下面嘅薯蓉好香牛油味而且非常香滑😚餐廳嘅食物定價唔算特別貴,都係一般居酒屋會有嘅定價😆如果想搵間居酒屋同朋友飲杯酒傾偈食嘢嘅不妨考慮吓呢一間~
主菜嚟講呢三款係個人覺得特別好食🙈
🍣海膽左口魚邊蝦卷