2021-03-08
#懲罰黃店💛 厚福街真係成條街都勁多黃店,行幾步就有,呢間就僻少少要搭lift上樓食😛平日lunch time唔算好多人,但佢食物嘅質素都值得有更加多人去幫襯,大家多d去懲罰下黃店呀🥰呢度嘅明太子扁意粉個醬係偏忌廉嘅creamy感覺,望落好似好heavy但食落又唔會太膩,明太子味好濃唔會淨係得忌廉味,夾埋本菇嘅清新口感同好入味嘅豬柳,真係好快已經食完🤪意大利飯係朋友叫嘅,個飯有好濃嘅番茄味,好似有d蓋過咗蟹肉味,唔係好食得出😂不過青口就比得好足,咁樣夾埋都抵食嘅😛😛400次咖啡聽就聽得多,我就一次都未試過😂😂都幾鍾意上面層發咗嘅咖啡,好creamy好濃咖啡味,就咁飲會有少少酸,撈埋牛奶一齊飲個味道就柔和好多☺️
豬柳本菇扁意大利麵伴明太子忌廉汁
西西里汁蟹肉青口意大利飯