2023-05-02
5星級港麗酒店㗎啡園環境已經無得輸,超高樓底完全無壓迫感,枱與枱之間都好闊落,感覺非常舒適。可能是晚客唔多,員工招呼周到。抵讚!海鮮吧有主打高質龍蝦,肉質好彈牙好新鮮。另有青口,鮮蝦蟹腳等等,食物新鮮,refill快。壽司,刺身,卷物全部都試食過一轉,質素很不錯。竟然有樽裝汽水啤酒任飲,十分驚喜。印象中加錢係可以任飲紅酒白酒。甜品款式雖然不多,但每一款都係高品質。其實後期先發現有Live Desset,師傅即場製作甜品給客人,呢個環節又一驚喜,值得大家期待。每位客人會有即開生蠔兩隻,海水味質新鮮肉質互相搭配,!自助餐區亦有戶外位置給大家選擇,配一個泳池境,一路進餐一路望住泳池境,十分Chill。(補充:戶外係有即叫即燒和牛,室內有熟盤燒味,全部值得一試)總結來講,食物質素高,refill快,員工招呼周到有禮貌,環境舒適,以呢個價錢來講無得輸,唯一係款式比較其他酒店無咁多,但我肯定款式同食物質素足夠大家吃得大滿足,本人會選擇貴精不貴多。
壽司,刺身,卷物全部都試食過一轉,質素很不錯。
每位客人會有即開生蠔兩隻,海水味質新鮮肉質互相搭配,!