2021-08-23 63 瀏覽
葵涌廣場一直都係美食集中地, 今日嚟到呢一間 漢堡包外賣店食佢嘅手製漢堡包。 店舖喺葵涌廣場2樓, 地鐵站行過去只需要5分鐘, 十分方便。因為係外賣店所以鋪面唔算大, 但係勝在乾潔明亮, 喺疫情時間如果唔想買外賣,呢度絕對係不二之選。HKer自家製手打牛肉芝士漢堡 ,不得不讚,五十幾蚊呢個價錢,可以有一個咁多餡料又有juicy嘅漢堡扒嘅漢堡, 性價比真係好高。 漢堡超大個,基本上一個成年男人都一定夠飽。 焦糖洋蔥煙肉熱狗, 佢嘅洋蔥煮到十分淋,配埋焦糖醬汁同煙肉十分夾,裏面仲有脆皮熱狗腸, 口感一流。 流心芝士蝦球, 炸蝦球外脆內軟,蝦球彈性十足,咬落去有醬爆芝士, 十分好食。 日本迷你甜薯, 日本出產嘅甜薯出名香糯,甜度高,十分正。店舖仲有罐裝汽水揀,而佢嘅罐裝汽水仲要唔係普通汽水,係日本罐裝汽水, 我最後揀咗日式有氣橙汁, 味道十分唔錯。

日本迷你甜薯, 日本出產嘅甜薯出名香糯,甜度高,十分正。