2023-09-15
湊湊火鍋‧茶憩🥘呢間台式火鍋喺香港開咗好多年,不過我就一直都冇食過,經過朋友強烈推介,今次決定去尖沙咀K11分店試一試!✨✨打邊爐最緊要就梗係湯底啦,店員當日就推介我哋嗌韓式泡菜鍋🥘,店員話嗌呢個湯底仲可以拎到韓流探熱針挑戰卡一張,填寫後就可以拎到免費獲贈神秘菜 1 品一份,我哋今日食嘅時候係拎到小章魚福袋💰💰!(足足有六粒咁多都幾好食㗎!)另外尼一個泡菜湯底,仲可以無限追加泡菜添㗎!🥰🥰超正!另外我哋都試咗台式麻辣湯底,呢個湯底可以無限追加豆卜同埋鴨血!我覺得呢個超抵,平時買一包即食鴨血,都幾舊就$70-$80,呢度竟然可以俾你任食!😍😍湯底仲落咗唔少藥材,食得越來就越食到藥材嘅香味!👍🏻👍🏻另外我哋仲叫咗燒啤 Combo🍶,原來都有一個隱藏小驚喜,除咗燒酒同埋cass啤酒之外,原來佢哋仲會提供一小杯大紅袍茶,溝埋燒酒黎飲味道都幾得意架!😝😝另外我哋仲叫咗冰大紅袍珍珠奶茶🧋、伊比利亞黑豬肉🐷、午餐肉🐽、企鵝丸🐧(墨魚漿製)、精制蝦丸🦐,全部味道都比我預期更加好,對於成餐飯嘅體驗都覺得非常唔錯!✅✅而家舖頭仲做緊以下優惠:⚫ 早鳥優惠:下午 6 時前埋單及離座可享 85 折⚫ 宵夜優惠
而家舖頭仲做緊以下優惠:
⚫ 早鳥優惠:下午 6 時前埋單及離座可享 85 折
⚫ 宵夜優惠:晚上 9 時入座可享 8 折
⚫ 入座有正山紅茶、鴨血豆腐無限添加、自助小料台
⚫ 加入湊湊社交平台附送沙冰同甜品