2022-10-03 196 瀏覽
之前食過其他分店 覺得串燒質素好好👍🏻 所以今次嚟到中環又想再食多次😛 呢間雖然地點冇其他分店咁就腳 但係環境呢間坐得好舒服 我好滿意呢一個用餐體驗🍴味淋魚干每次食串燒都好想食呢個佐酒小食🐟芝士燒廣島蠔(兩隻)呢個要小心睇熱🦪 燒出嚟好熱辣辣 芝士蠔仲有拉絲㗎🧀牛油蒜蓉焗金菇好多蒜蓉喺面😙 不過要小心睇熱呀 個錫紙真係好辣手🍄鹽燒豚肉荔枝卷豚肉半肥瘦好易入口 配埋清清地嘅荔枝 味道幾fresh💛鹽燒A4宮崎和牛呢個和牛真係唔可以唔介紹🥰 100%推介 牛油味超香🐮中切鹽燒牛舌芯牛舌係我嘅最愛🫢 所以嗌咗兩款唔同嘅 呢個相對冇咁厚 而且比較有咬口👅厚切鹽燒牛舌腩呢個厚身同埋腍啲 感覺肥美啲😗 但價錢比牛舌芯貴啲 所以鍾意食牛舌嘅朋友都可以豐儉由人😌雞皮墨魚滑薄薄嘅雞皮包住彈牙嘅墨魚滑🦑 充滿住油脂香 size適合兩人分享秘制燒羊架羊肉好香 而且都幾厚肉🐏 唔會烤得過熟檸蜜牛油包呢個望個樣好似平平無奇 但係都係10分推介🍯 底下嘅麥包烘到好脆 加埋邪惡嘅牛油同埋蜜糖 真係食多幾嚿都唔厭呀孜然燒蒜蓉茄子味道唔會好鹹 同埋都幾易起肉🍆 食落好香口焦糖鰻魚芝士玉子燒玉子燒嘅外層有焦糖 入面就有鰻
味淋魚干
每次食串燒都好想食呢個佐酒小食🐟
味淋魚干
芝士燒廣島蠔(兩隻)
呢個要小心睇熱🦪 燒出嚟好熱辣辣 芝士蠔仲有拉絲㗎🧀

孜然燒蒜蓉茄子
味道唔會好鹹 同埋都幾易起肉🍆 食落好香口
孜然燒蒜蓉茄子
焦糖鰻魚芝士玉子燒
玉子燒嘅外層有焦糖 入面就有鰻魚同埋芝士🍳 雖然鰻魚唔算好大粒 但係整體味道好夾
焦糖鰻魚芝士玉子燒
牛油蜜糖粟米
本來以為佢會好似金菇咁樣上碟 冇諗過佢係一條粟米咁上🌽 不過咁樣粟米更加乾身更加好食

蜜糖燒菠蘿
呢個係甜品嚟嘅 外面嘅蜜糖好脆 酸酸甜甜係一個完美嘅句號🍍