2023-03-19
一坐低已經有加分位❤️,第一次見有餐廳會提供個隔油網仔向隻碟上面☺️十分難得。今次叫咗第二級嘅放題(特上牛品海鮮放題 ),其實主力係食朋友介紹嘅煙燻壺潰封門柳。雖然佢有d厚度,但係燒得都快同埋甜甜地唔靭❗️最後同友人食咗5壺🤪另外佢本身會送一盤肉,有青口、翡翠螺、安格斯牛小排、嚴選牛肩里肌、牛舌同特上肩肉。 整體都可以🤣 但覺得自行落單嗰d好似好食d。佢都有好多款牛,已經食到分唔清d款式,但佢d肉普遍都唔錯,油脂分佈唔錯、牛味夠濃。 另外都叫咗牛油金菇、蘆筍、煮蜆肉等都唔錯。前菜方面,餐廳雪櫃竟然有芥末八爪魚😍😍😍好食。同埋佢都有其他放題都會有嘅芝麻八爪魚,味付螺肉等前菜。 除此之外,原本以為d炸物都係普通放題質素,點知又唔錯,試咗椰汁流心球同芝士牛油燒年糕。 椰汁流心球嘅椰汁味濃又唔膩、芝士年糕嘅年糕雖然厚d但就夠煙韌。😋😋甜品方面,佢有乳酪雪糕同原筒豆腐花。佢有鯛魚燒同窩夫餅俾大家燒完再擺上雪糕食😋 鯛魚燒加雪糕有加成❤️